документарни филмови

Таг
6Вести

КАРЛОС САНТАНА, ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И ЗБИГЊЕВ ПРАЈСНЕР СЕ ВО ФОКУСОТ НА 10. СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ

ПОЧНУВА 14. МАКЕДОКС, 75 ДОКУМЕНТАРЦИ ЌЕ СЕ ПРИКАЖАТ НА ЧЕТИРИ ЛОКАЦИИ

НИК КЕЈВ ВО ФОКУСОТ НА ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ

ФИЛМОТ ЗА „ЊУ ОРДЕР“ ГО ОТВОРА 6. ФЕСТИВАЛ НА МУЗИЧКИ ДОКУМЕНТАРЦИ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ

ПАТУВАЧКОТО КИНО НА МАКЕДОКС ОД ДЕНЕС ДО 12 ЈУЛИ ВО СТРУШКИТЕ И ПРЕСПАНСКИТЕ СЕЛА