долна облека

Таг
3Вести

НАУЧНИЦИТЕ ЈА УСОВРШУВААТ ДОЛНАТА ОБЛЕКА НА АСТРОНАУТИТЕ ЗА ПОДОЛГО ДА БИДЕ ЧИСТА

ШВЕДСКИ ДИЗАЈНЕР НАПРАВИ РОДОВО-НЕУТРАЛНА ДОЛНА ОБЛЕКА