Ријана го ослободи дивиот ѕвер во тропска земја која премина во пустина, со жени во сите облици, големини и боја на кожа кога се појавија на пистата како животни во модели од чипка, рибен конец и сатен во нејзината колекција за долна облека „Дивина и Убавина“.

Ријана на Модната недела во Њујорк (Фото: АП )

Егзотичниот свет на новата колекција на поп ѕвездата го пренесоа 50 модели, на затворањето на Модната недела во Њујорк.

„Мојата мисија е жените низ светот да се чувствуваат удобно и секси, и да се забавуваат со долната облека“, изјави пејачката и модна икона зад сцената.

Од ревијата на Ријана (Фото: АП)

„Ова шоу е од оние искуства кога сакам луѓето да ја почувствуваат енергијата. Сакав да ги почувствуваат сите облици на дело, сите различни жени во различни фази од животот“, рече Ријана.