Дом на култура

Таг
2Вести

ЗА ДВА ЧАСА СЕ РАСПРОДАДЕ КОНЦЕРТОТ НА МУЗИЧКОТО УЧИЛИШТЕ ВО ШТИП, ПАРИТЕ ОД БИЛЕТИТЕ ЌЕ СЕ ВЛОЖАТ ЗА НОВА ОПРЕМА

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН КАРАВАН СО МЛАДИ УМЕТНИЦИ ТРГНА ОД ШТИП, А ЌЕ ЗАВРШИ ВО СКОПЈЕ