дом

Таг
3Вести

ВО МИНИМАЛИСТИЧКИОТ ДОМ НА КИМ КАРДАШИЈАН И КАНЈЕ ВЕСТ ДЕЦАТА СМЕАТ ДА ПРАВААТ ШТО САКААТ

СТИЛОТ НА МАРИЈА ШАРАПОВА СЕ ЧУВСТВУВА ВО СЕКОЈ МЕТАР ОД НЕЈЗИНИОТ ДОМ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС