Донал Трамп

Таг
2Вести

АКО СЕ КАНДИДИРАМ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ИЛЈАДА ОТСТО ЌЕ ГО ПОБЕДАМ ТРАМП, ВЕЛИ АЛЕК БОЛДВИН