Доналд Трамп

Таг
80Вести

ТРАМП СЕ ВРАТИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СО САЈТ ВО ВИД НА БЛОГ

ТРАМП ПЛАНИРА ВРАЌАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СО СВОЈА ПЛАТФОРМА

ТРАМП ДОБИ ДОЗВОЛА ОД ЛОКАЛНИТЕ ВЛАСТИ ДА ЖИВЕЕ ВО СВОЈОТ КЛУБ МАР-А-ЛАГО ВО ФЛОРИДА

ТРАМП СЕ СООЧУВА СО ИСКЛУЧУВАЊЕ ОД ЗДРУЖЕНИЕТО НА АМЕРИКАНСКИ АКТЕРИ

БАЛОНОТ ДОНАЛД ТРАМП ВО ПЕЛЕНИ ЌЕ СТАНЕ ДЕЛ ОД КОЛЕКЦИЈАТА НА ЛОНДОНСКИОТ МУЗЕЈ

МЕКОЛИ КАЛКИН ГИ ПОДДРЖА ПОВИЦИТЕ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ТРАМП ОД „САМ ДОМА 2“

ПО 57.000 ТВИТОВИ ЗА 12 ГОДИНИ, ТВИТЕР ГО УКИНА ПРОФИЛОТ НА ТРАМП, ТОЈ КАЖА ДЕКА ЌЕ ОТВОРИ СВОЈА ПЛАТФОРМА

ТВИТЕР ЌЕ ИЗБРИШЕ МИЛИОНИ СЛЕДБЕНИЦИ НА ТРАМП ПРЕД БАЈДЕН ДА ВЛЕЗЕ ВО БЕЛАТА КУЌА