донации

Таг
6Вести

ПО ИЗЛОЖБАТА ВО ВЕЛЕС, УМЕТНИКОТ ЈОРДАН ЃОРЧЕВ ПОДАРИ СВОИ ДЕЛА НА ВЕЛЕШКИ БОЛНИЦИ

СОС ДЕТСКОТО СЕЛО ОТВОРИ СТРАНИЦА ЗА МЕСЕЧНИ ДОНАЦИИ ЗА ДЕЦАТА ШТИТЕНИЦИ

ВО МСУ СЕ ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „ДЕФРАГМЕНТАЦИЈА“ СО ДЕЛА ДОНИРАНИ ОД УМЕТНИЦИ ОД ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА

НОБ Ѝ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВА НА ЈАПОНИЈА ЗА ДОНАЦИИТЕ СО ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ

СТУДЕНТИ СОБРАА ПАРИ ЗА ПОДАРОЦИ ЗА ДЕЦА СО АУТИЗАМ И ЗА ТАБЛЕТИ ЗА ДЕЦА ОД СОЦИЈАЛЕН РИЗИК

СРЕДНОШКОЛКАТА МЕДИСОН РИСТЕВСКИ ОД АВСТРАЛИЈА СОБРА ПАРИ ОД ТРИ КОНТИНЕНТИ ЗА МЕДИЦИНСКОТО УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА