донација

Таг
28Вести

СТУДЕНТИ ПО МЕДИЦИНА ОД ЊУЈОРК ВРЕСКАА ОД СРЕЌА ПО ДОНАЦИЈАТА ОД МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ЗА НИВНИТЕ ШКОЛАРИНИ

УЧЕНИЦИТЕ ОД „КОРЧАГИН“ ОДРЖАА ХУМАНИТАРНА ПРЕТСТАВА, ДОНИРАНИТЕ ПАКЕТЧИЊА ЌЕ СЕ ПОДАРАТ ВО ДВЕ ДЕТСКИ БОЛНИЦИ И ВО СОС СЕЛОТО

ВО УЧИЛИШТЕТО ЗА ДЕЦА СО ОШТЕТЕН ВИД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ СЕ ОФОРМИ ПРВИОТ МУЗИЧКИ БЕНД

ШТИП ГО ЧУВСТВУВАМ КАКО МОЈ ГРАД И ЗАТОА МУ ПОДАРИВ МУЗИЧКИ МАТЕРИЈАЛИ, ВЕЛИ ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ

ДЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ДОБИ 10 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОД МАЈКЛ ЏОРДАН ЗА НЕГОВИОТ 60. РОДЕНДЕН

РАКОМЕТНАТА ФЕДЕРАЦИЈА ДОНИРАШЕ НАД МИЛИОН ДЕНАРИ НА СОС ДЕТСКО СЕЛО

ИНСПИРИРАН ОД ЛЕТОТ ВО ВСЕЛЕНАТА, БЕЗОС ЌЕ ДОНИРА ДВЕ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ОБНОВА НА ПРИРОДАТА

БИВШАТА СОПРУГА НА ЏЕФ БЕЗОС ДОНИРАЛА 4,2 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ

МАТУРАНТИTE ОД „КОРЧАГИН“ ДОНИРАА ТАБЛЕТИ И МЕМОРИСКИ КАРТИЧКИ ЗА ДЕЦАТА ОД ОНКОЛОГИЈА ДА МОЖАТ ДА СЛЕДАТ ОНЛАЈН НАСТАВА

ЏОРДАН ДОНИРА 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА БОРБАТА ПРОТИВ РАСИЗМОТ ВО САД