доцнење

Таг
2Вести

ФАНОВИ ЈА ТУЖАТ МАДОНА ЗАШТО КОНЦЕРТОТ ВО ЊУЈОРК Ѝ ПОЧНАЛ ДОЦНА, А ТИЕ МОРАЛЕ РАНО ДА СТАНАТ

РОДИТЕЛИТЕ ВО БРИТАНИЈА ЌЕ ПЛАЌААТ 120 ФУНТИ КАЗНА АКО НИВНОТО ДЕТЕ ДОЦНИ НА УЧИЛИШТЕ