Драган Спасов-Дац

Таг
7Вести

НИ ДАДОВТЕ МАНДАТ ОД ЧЕТИРИ ГОДИНИ, НЕ ВИ ДАДОВМЕ СЕНДВИЧИ ЗА ДА ДОЈДЕТЕ, РЕКОА ДАЦ И АЛЕКСАНДАР НА КОНЦЕРТОТ ВО ГТЦ ВО СКОПЈЕ

ЌЕ ГО ВРATИМЕ ГЛАСОТ НА БРАНКА СТАНКОВСКА НА КОНЦЕРТОТ ВО ГТЦ, ВЕЛАТ ДРАГАН СПАСОВ-ДАЦ И АЛЕКСАНДАР МИТЕВСКИ

СО МАКЕДОНСКА ПРЕРАБОТКА НА „БЕЛА ЧАО“, БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР БОРИСОВ Ѝ ПРАЌА ПОДДРШКА НА МАКЕДОНИЈА

СЕ ГУШКАМЕ МУЗИЧКИ ОТИ ПОИНАКУ НЕ Е ВОЗМОЖНО ЗАСЕГА – ДУЕТОТ НА МИТЕВСКИ И ДАЦ ДОБИ ИТАЛИЈАНСКА ВЕРЗИЈА СО ТЕНОРОТ НАЦОСКИ

ПРЕМИЕРА НА „ЗЕМЈА ВО КОЈА НЕ СЕ СТИГНУВА“ – ПРВИОТ ДЕТСКИ МЈУЗИКЛ ВО КОЈ ГЛУМАТ ДЕЦА

СТРОГИ ПРАВИЛА ЗА МЈУЗИКЛОТ „МАМА МИА“- БЕЗ ВИДЕО ПРОЕКЦИИ И МЕНУВАЊЕ СЦЕНОГРАФИЈА

ПРЕМИЕРА НА КОМЕДИЈАТА „КЕЦ НА ДЕСЕТКА“ СО МИКИЌ И КОЧОВСКА