дремка

Таг
2Вести

ПОЛУЧАСОВНА ДНЕВНА ДРЕМКА Е ДОБРА ЗА МОЗОКОТ, ВЕЛИ НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

ИСКЛУЧЕН ТЕЛЕФОН ЗА ВРЕМЕ НА РУЧЕК И ДРЕМКА ОД 15 МИНУТИ – ГЕРМАНСКИ СОВЕТИ ЗА РАБОТА ОД ДОМА