Дрезден

Таг
3Вести

БЕСЦЕНЕТИОТ НАКИТ УКРАДЕН ВЧЕРА ОД МУЗЕЈ ВО ДРЕЗДЕН МОЖЕБИ ЗАСЕКОГАШ Е ИЗГУБЕН

СИМБОЛОТ НА ВОЈНАТА ВО СИРИЈА ПРЕТВОРЕН ВО ИНСТАЛАЦИЈА ВО БЕРЛИН