државна изборна комисија

Таг
2Вести

НЕМА ПРЕГЛАСУВАЊЕ, ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ЌЕ СЕ ГЛАСА УШТЕ ВО 35 ОПШТИНИ

СДСМ ОСВОИ 80.000 ГЛАСОВИ ПОВЕЌЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ, ВТОР КРУГ ЌЕ ИМА ВО 35 ОПШТИНИ