Дубиоза колектив

Таг
4Вести

ТАКСИРАТ ЌЕ ГО СЛАВИ 25. РОДЕНДЕН СО МУЗИЧАРИ ОД СЕМЕЈСТВОТО НА „ПАСВОРД“

ДАЈТЕ НИ РАБОТНИ ВИЗИ ДА СИ ОДИМЕ ОД БИХ – „ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ“ НАСТАПИ ВО СОВЕТОТ НА ЕВРОПА

РОБОТОТ РОБИ МЕГАБАЈТ Е НОВ ЧЛЕН НА БЕНДОТ „ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ“

ТАКСИРАТ СЕ ЗАТВОРА СО ОСУМЧАСОВНА ЗАБАВА ВО „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“