„Духовите на Африка“

Таг
4Вести

СО ПРЕДАВАЊЕ НА НИКОС ЧАУСИДИС, ВЕЧЕРВА СЕ ЗАТВОРА ИЗЛОЖБАТА „ДУХОВИТЕ НА АФРИКА“

ТОНИ КИТАНОВСКИ ПРЕДАВА ЗА АФРИКАНСКИТЕ КОРЕНИ НА ЏЕЗОТ

ПРЕДАВАЊЕ НА ГОЦЕ НАУМОВ ЗА АФРИКАНСКИТЕ ОБРЕДИ ВО МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНИЈА

ИЗЛОЖБАТА „ДУХОВИТЕ НА АФРИКА“ ГО НАПОЛНИ МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)