Дуке Бојаџиев

Таг
10Вести

СЕ СОБРА МАКЕДОНСКОТО ТРОЈСТВО ОД СВЕТОТ, РЕЧЕ БОЈАЏИЕВ НА КОНЦЕРТОТ СО РОЏЕВСКИ И ЛУМАНОВСКИ ВО СКОПЈЕ

ВТОР КОНЦЕРТ НА БОЈАЏИЕВ, ЛУМАНОВСКИ И РОЏЕВСКИ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ЗАЕДНИЧКИ КОНЦЕРТ НА БОЈАЏИЕВ, РОЏЕВСКИ И ЛУМАНОВСКИ НА 16 ФЕВРУАРИ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

СКОПЈЕ ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ДЕНОТ НА ЕВРОПА СО КОНЦЕРТ НА ДУКЕ БОЈАЏИЕВ НА 8 МАЈ

ДУКЕ БОЈАЏИЕВ ВЕЧЕРВА СО КОНЦЕРТ НА „ДОЛНИ САРАЈ“

ФУЗИЈА НА ФИЛМСКА И ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА – ДУКЕ БОЈАЏИЕВ ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ АЛБУМ

ОВА НЕМА ДА БИДЕ ЗАБАВА, ТУКУ ИСКУСТВО, ВЕЛИ ДУКЕ БОЈАЏИЕВ ЗА ПРЕТСТОЈНИТЕ КОНЦЕРТИ

ДУКЕ БОЈАЏИЕВ НАЈАВИ ДВА КОНЦЕРТИ ВО СКОПЈЕ ВО МАЈ