Ејми Вајнхаус

Таг
11Вести

ПАПАРАЦИТЕ СЕ НЕГАТИВЦИ ВО ФИЛМОТ ЗА ЕЈМИ ВАЈНХАУС, НЕ НЕЈЗИНИОТ ПОРАНЕШЕН СОПРУГ, РЕЧЕ РЕЖИСЕРКАТА ТЕЈЛОР-ЏОНСОН

ОБЈАВЕН ТРЕЈЛЕР ЗА БИОГРАФСКИОТ ФИЛМ ЗА ЕЈМИ ВАЈНХАУС, МЛАДАТА АКТЕРКА МАРИСА АБЕЛА САМА ГИ ПЕЕ НЕЈЗИНИТЕ ХИТОВИ

ПОЧНУВА СНИМАЊЕТО НА ФИЛМОТ ЗА ЕЈМИ ВАЈНХАУС, ЌЕ ЈА ГЛУМИ МАЛКУ ПОЗНАТАТА МАРИСА АБЕЛА

РЕЖИСЕРКАТА НА „50 НИЈАНСИ СИВО“ ЌЕ СНИМА ИГРАН ФИЛМ ЗА ЕЈМИ ВАЈНХАУС

ФУСТАНОТ НА ЕЈМИ ВАЈНХАУС ОД ПОСЛЕДНИОТ КОНЦЕРТ ВО БЕЛГРАД ПРОДАДЕН ЗА 243.000 ДОЛАРИ

ЕЈМИ ВАЈНХАУС ЌЕ ДОБИЕ СПОМЕНИК ВО БЕЛГРАД КАКО СЕЌАВАЊЕ НА ПОСЛЕДНИОТ КОНЦЕРТ

ОБЛЕКА И НЕОБЈАВЕНИ ПЕСНИ И ФОТОГРАФИИ ОД ЕЈМИ ВАЈНХАУС ПРВПАТ ЌЕ СЕ ИЗЛОЖАТ ВО САД

ПРОДУЦЕНТОТ САЛАМ РЕМИ ОБЈАВИ НОВА ПЕСНА СО ЕЈМИ ВАЈНХАУС

ЕЈМИ ВАЈНХАУС ОДИ НА СВЕТСКА ТУРНЕЈА КАКО ХОЛОГРАМ ВО 2019