еколошка акција

Таг
5Вести

НАД 252 ТОНИ ОТПАД СОБРАНИ ВО 51 ОПШТИНА НА ТРЕТАТА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

НАД 186 ТОНИ ОТПАД СОБРАНИ ВО 26 ОПШТИНИ НА ВТОРАТА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

26 ОПШТИНИ ЌЕ СЕ ЧИСТАТ ВО ВТОРАТА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“ ВО МАЈ

НАД 17.500 ДРВЈА ЌЕ СЕ ЗАСАДАТ КАКО РЕЗУЛТАТ НА ЕКОЛОШКАТА АКЦИЈА „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД“

РАДИО „БУБАМАРА“ ГО СЛАВИ 24. РОДЕНДЕН СО ВЕСЕЛА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА НА ВОДНО