Елена Голомеова

Таг
3Вести

ЕЛЕНА ГОЛОМЕОВА ПРИСТИГНА ОД ФРАНЦИЈА ЗА ДА ГО ОТВОРИ МАКФЕСТ СО ОПЕРСКИ АРИИ

ШТИПСКОТО КУЛТУРНО ЛЕТО ПОЧНА СО ФРАНЦУСКИОТ СОПРАН ЕЛЕНА ГОЛОМЕОВА

ПО 20 ГОДИНИ ВО ФРАНЦИЈА, СОПРАНОТ ЕЛЕНА ГОЛОМЕОВА ПРВПАТ НАСТАПУВА ВО РОДНИОТ ГРАД ШТИП