Елизабета Ѓоргиевска

Таг
3Вести

ЗБОРОВИ НА СВЕТИ КИРИЛ ОД 9. ВЕК НАВЕЗЕНИ НА ГЛАГОЛИЦА ВО КРЕАЦИЈАТА НА ЃОРГИЕВСКА ЗА ПРИЕМОТ КАЈ ПАПАТА

ТРИ ГЕНЕРАЦИИ МАКЕДОНСКА МОДА ПРЕТСТАВЕНИ НА НАСТАНОТ ЧИЈ ДОМАЌИН БЕШЕ СОПРУГАТА НА ПЕНДАРОВСКИ, ЕЛИЗАБЕТА ЃОРГИЕВСКА

СОПРУГАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ СО „5 ПЛУС“ ЌЕ РАСКАЖУВААТ ПРИКАЗНИ ЗА ИНСПИРАТИВНИ ЛИЧНОСТИ