Елвис Присли

Таг
9Вести

ОСТИН БАТЛЕР САМИОТ ГИ ПЕЕ ПЕСНИТЕ ВО НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЕЛВИС (ВИДЕО)

НОВА БАРБИ КУКЛА ЗА 44-ГОДИШНИНАТА ОД СМРТТА НА ЕЛВИС ПРИСЛИ

РОБИ ВИЛИЈАМС СО НОВИОТ АЛБУМ ГО ИЗРАМНИ РЕКОРДОТ НА ЕЛВИС ПРИСЛИ

МАЈКЛ ЏЕКСОН СЕДМА ГОДИНА ПО РЕД Е ПОЧИНАТА ЛИЧНОСТ КОЈА НАЈМНОГУ ЗАРАБОТУВА

ОСТИН БАТЛЕР ИЗБРАН ДА ГО ИГРА ЕЛВИС ПРИСЛИ ВО НОВИОТ ФИЛМ НА БАЗ ЛУРМАН

ЕЛВИС ПРИСЛИ СТОИ КОГА Е ЦРВЕНО, А ТАНЦУВА НА ЗЕЛЕНО НА СЕМАФОРИ ВО ГЕРМАНИЈА

ПЕТМИНА МЛАДИ АКТЕРИ ВО ТРКА ЗА УЛОГАТА НА ЕЛВИС ПРИСЛИ ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ЛУРМАН

ДУЕТ НА ЕЛВИС ПРИСЛИ И ЌЕРКА МУ ОБЈАВЕН ВО ПОСТХУМЕН ГОСПЕЛ АЛБУМ

ФИРМАТА ЗА ГИТАРИ ГИБСОН ПОД ЗАШТИТА ОД БАНКРОТ