Енди Мареј

Таг
4Вести

ЕНДИ МАРЕЈ ГО ДОБИ ЧЕТВРТОТО ДЕТЕ ЗА ПЕТ ГОДИНИ

МАРЕЈ ГО ОСВОИ ПРВИОТ ВИРТУЕЛЕН ТЕНИСКИ ТУРНИР, ПА ГИ ДОНИРАШЕ ОСВОЕНИТЕ 45.000 ДОЛАРИ

НАДАЛ И МАРЕЈ ЌЕ ИГРААТ НА ВИРТУЕЛЕН ТЕНИСКИ ТУРНИР