Ербас

Таг
7Вести

СТАДИОНОТ ВО СТРАЗБУР ЌЕ СЕ НАДГРАДИ СО РЕЦИКЛИРАНИ ТРУПОВИ ОД НАПУШТЕНИ АВИОНИ „ЕРБАС“

„ЕРБАС“ ГО ПРЕТСТАВИ КОНЦЕПТОТ НА ПРВИОТ ПАТНИЧКИ АВИОН СО ПОГОН НА ВОДОРОД

„ЕРБАС“ ЌЕ ГО ГРАДИ ПРВИОТ МЕЃУПЛАНЕТАРЕН ТОВАРЕН БРОД КОЈ ЌЕ ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ КАМЕЊА ОД МАРС

КРАЈ НА „А380“ – НА „ЕРБАС“ НЕ МУ СЕ ИСПЛАТЕШЕ ОБЛОГОТ ОД 25 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

„АУДИ“ И „ЕРБАС“ ГО ИМАА ПРВОТО ТЕСТ-ВОЗЕЊЕ НА СВОЕТО ЛЕТЕЧКО ТАКСИ

АВИОНОТ „БЕЛУГА“ НА „ЕРБАС“ ДОБИ ИЗГЛЕД НА ВИСТИНСКИ ЛЕТЕЧКИ КИТ

„ЕРБАС“, „РОЛС-РОЈС“ И „СИМЕНС“ РАБОТАТ НА ПРВИОТ ХИБРИДЕН АВИОН НА СВЕТОТ