Есенски музички свечености

Таг
5Вести

„ТАНЕЦ“ И ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЗА ПРВПАТ СО ЗАЕДНИЧКИ КОНЦЕРТ

СТАРТ НА ЕСЕНСКИТЕ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНОСТИ СО ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ ВО НОБ

ЅВЕЗДАТА НА ВИОЛОНЧЕЛО АЛШТЕД СО ФИЛХАРМОНИЈАТА ГИ ОТВОРА ЕСЕНСКИТЕ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНОСТИ

ФОЛК ПЕЈАЧИ И „ТАНЕЦ“ НА КОНЦЕРТОТ ВО ЧЕСТ НА 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА БАДЕВ

„ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ ЗА СТАРТ НА ЕСЕНСКИТЕ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНОСТИ