Есма Реџепова

Таг
4Вести

МАЈКА МИ ЕСМА МЕ ЗГРИЖИ НА 17 ГОДИНИ И МЕ НАУЧИ ДА ПОДЕЛАМ АКО ИМАМ ПОВЕЌЕ, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА ЕЛЕОНОРА БОНИ КОЈА ГО ОСНОВА ЗДРУЖЕНИТО „ЕСМА“ ВО БЕЛГИЈА

ЗА НАШАТА МАЈЧЕ НЕМА КОПИЈА, КАЖАА ПЕЈАЧИТЕ ЗА ЕСМА РЕЏЕПОВА НА КОНЦЕРТОТ ВО НЕЈЗИНА ЧЕСТ

ВО МКЦ ЌЕ СЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ СО ХИТОВИ НА ЕСМА РЕЏЕПОВА ПО ПОВОД 80 ГОДИНИ ОД НЕЈЗИНОТО РАЃАЊЕ

КОНЦЕРТ СО ПЕСНИ ОД ЕСМА, ТОШЕ, ГОЦЕ АРНАУДОВ, ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ, ПЕПИ БАФТИРОВСКИ, ЗАФИР ХАЏИМАНОВ, ДРАГАН ВУЧИЌ И ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ ВО ФИЛХАРМОНИЈА