еспресо

Таг
3Вести

ИТАЛИЈА БАРА ЕСПРЕСОТО ДА ДОБИЕ ЗАШТИТЕН СТАТУС ОД УНЕСКО

ЗА СОВРШЕНО ЕСПРЕСО ПОТРЕБНИ СЕ МНОГУ ВЕЖБАЊЕ, СКАПА ОПРЕМА И ПРЕЦИЗНИ МЕРКИ

НАУЧНИЦИ СЕ ЗДРУЖИЈА ЗА ДА ЈА ОТКРИЈАТ ТАЈНАТА НА СОВРШЕНОТО ЕСПРЕСО