Европска престолнина на културата

Таг
2Вести

СОЛ, САУНА И ПОЛАРНИ НОЌИ – ЕВРОПСКИ ПРЕСТОЛНИНИ НА КУЛТУРАТА ВО 2024 СЕ ВО АВСТРИЈА, ЕСТОНИЈА И НОРВЕШКА

ЦЕЛ РЕГИОН ВО АВСТРИЈА ЌЕ БИДЕ ЕВРОПСКА ПРЕСТОЛНИНА НА КУЛТУРАТА ВО 2024