Европски автомобил на годината

Таг
4Вести

„КИА ЕВ6“ ИЗБРАНА ЗА ЕВРОПСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

„ТОЈОТА ЈАРИС“ ПРОГЛАСЕН ЗА ЕВРОПСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

„ПЕЖО 208“ ИЗБРАН ЗА ЕВРОПСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

ИЗБРАНИ СЕДУМТЕ ФИНАЛИСТИ ЗА ТИТУЛАТА ЕВРОПСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА