Фестивал на европски филм Синедејс

Таг
6Вести

КИДНАПИРАЊЕТО НА МАКЕДОНСКИОТ ПРЕМИЕР ГО ЗАТВОРА СИНЕДЕЈС

„ДИВАТА КРУША“ НА БИЛГЕ ЏЕЈЛАН И ХОРОРОТ „СУСПИРИЈА“ НА СИНЕДЕЈС

ВЕЧЕР СО СПАЈК ЛИ И ГАС ВАН САНТ НА СИНЕДЕЈС

ВЕЧЕР НА СИНЕДЕЈС СО ПАВЛИКОВСКИ, ФОН ТРИР И ЖЕНСКИОТ МЛАДИНСКИ ХОР НА МКЦ

СИНЕДЕЈС НЕ Е ФЕСТИВАЛ ШТО СЕ ОТВОРА СО ЦРВЕН КИЛИМ – АНДЕРСОН И ФАЈНС ДЕНЕСКА НА ПРОГРАМАТА

ПОЧНУВА 17. ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКИ ФИЛМ СИНЕДЕЈС, ЌЕ СЕ ПРИКАЖАТ НАД 100 ФИЛМОВИ