фестивал на светлината

Таг
2Вести

15 ЛОКАЦИИ НИЗ СКОПЈЕ ОД ВЕЧЕРВА ДЕЛ ОД ФЕСТИВАЛОТ НА СВЕТЛИНАТА

ПАТЕКА ВО БОИ И СВЕТЛИНА ОД ЧАРШИЈА ДО ГРАДСКИ ПАРК – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД СКОПЈЕ ЛАЈТ АРТ ДИСТРИКТ