ПРЕТСТАВАТА „АНТИГОНА“ НА ДРАМСКИОТ ТЕАТАР ОД ПЛЕВЕН ОСВОИ ТРИ ОД ЧЕТИРИТЕ НАГРАДИ НА ФЕСТИВАЛОТ СТОБИ