Филипини

Таг
9Вести

106-ГОДИШНА ТАТУ МАЈСТОРКА ОД ФИЛИПИНИ СТАНА НАЈСТАРАТА ЛИЧНОСТ НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „ВОГ“

ФИЛИПИНСКИ СЛИКАР СОЗДАВА ДЕЛА СО СОПСТВЕНАТА КРВ

МАНИ ПАКЈАО СЕ ПОВЛЕЧЕ ОД БОКСОТ И СЕ КАНДИДИРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФИЛИПИНИ

ФИЛИПИНСКА ДВОЈКА СЕ ВЕНЧАШЕ СРЕДЕ ВУЛКАНСКА ЕРУПЦИЈА

ФИЛИПИНИ ДОЗНА ДЕКА ИМА 500 ОСТРОВИ ПОВЕЌЕ ОД ДОСЕГАШНАТА БРОЈКА

ВО ТЕЛОТО НА МРТОВ КИТ НА ФИЛИПИНИ ПРОНАЈДЕНИ 40 КИЛОГРАМИ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ

ФИЛИПИНИ, ЗЕМЈА ОПСЕДНАТА СО ИЗБОРИ НА УБАВИНА, ПОБЕДИ НА МИС УНИВЕРЗУМ

МЛАД БРИТАНСКИ ДИЗАЈНЕР ОСМИСЛИ ЕВТИНА КУЌА ОД БАМБУС КОЈА СЕ ГРАДИ ЗА ЧЕТИРИ ЧАСА