филмски ѕвезди

Таг
4Вести

ХОЛИВУДСКИ ЅВЕЗДИ ДОЈДОА НА ОТВОРАЊЕТО НА МУЗЕЈОТ НА ФИЛМОТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ХОЛИВУД МУ ГО ВРАТИ СЈАЈОТ НА КАН – ФОТОГАЛЕРИЈА

ЗА ПРВПАТ ПО 30 ГОДИНИ, НЕМА ДА ИМА ВОДИТЕЛ НА ОСКАРИТЕ