ФОНДАЦИЈАТА „ЃОРЃИ МАРЈАНОВИЌ“ ОРГАНИЗИРА НАТПРЕВАР ВО РАСКАЖУВАЊЕ КНИГИ ЗА ОСНОВЦИТЕ