фотограф

Таг
3Вести

ШВАЈЦАРСКИ ФОТОГРАФ ПОМИНАЛ СТОТИЦИ КИЛОМЕТРИ ЗА ДА ГИ ОВЕКОВЕЧИ НАЈЗАФРЛЕНИТЕ ПРЕДЕЛИ НА СЕВЕРОТ НА ЕВРОПА

ФОТОГРАФ СИ ГО ВРАТИ ИЗГУБЕНИОТ АПАРАТ СО КАМПАЊА НА ФЕЈСБУК ЕДНА ГОДИНА ОТКАКО МУ ПАДНА ВО РЕКА