фотографија

Таг
39Вести

ВТОРИОТ ФЕСТИВАЛ НА АЛТЕРНАТИВНА ФОТОГРАФИЈА ЗРНО СЕ ОТВОРА СО ИЗЛОЖБА НА 120 ДЕЛА

ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ ФОТОГРАФИИ НА ПОЛАРНАТА СВЕТЛИНА ЗА 2022 (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ФОТОГРАФИЈА НА ТОМИСЛАВ ГЕОРГИЕВ ПОБЕДИ НА ХОЛАНДСКИОТ КОНКУРС „ВОДА=ЖИВОТ“

„ТОПКА ОД ПЧЕЛИ“ ИЗБРАНА ЗА НАЈДОБРА ФОТОГРАФИЈА НА ДИВ СВЕТ ЗА 2022

РЕТКА СНИМКА ОД КОМЕТА ИЗБРАНА ЗА АСТРОНОМСКА ФОТОГРАФИЈА НА ГОДИНАТА

БЕШЕ ИЗНЕМОШТЕНА, НО НАСМЕАНА, ВЕЛИ ФОТОГРАФКАТА КОЈА ГИ СНИМИ ПОСЛЕДНИТЕ ФОТОГРАФИИ ОД КРАЛИЦАТА

ФОТОГРАФИЈА ОД ГАЛАКСИЈАТА КАКВА ШТО БИЛА ПРЕД 13 МИЛИЈАРДИ ГОДИНИ ИСПРАТИ ТЕЛЕСКОПОТ „ЏЕЈМС ВЕБ“

ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ ФОТОГРАФИИ НА МЛЕЧНИОТ ПАТ ЗА 2022 (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЛИТИУМСКИТЕ ПОЛИЊА ВО ЈУЖНА АМЕРИКА СЕ ЖИВОПИСНИ, НО ДОАЃААТ СО ВИСОКА ЦЕНА ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

МАГИЧНО ЗАМРЗНАТО ЕЗЕРО ПОБЕДИ НА ИЗБОРОТ НА НАЈДОБРА ФОТОГРАФИЈА НА ДИВ СВЕТ