Франција

Таг
45Вести

ФРАНЦУСКИОТ АПЕТИТ ЗА ЖАБЈИ БАТАЦИ ГО ЗАГРОЗУВА ОПСТАНОКОТ НА ЖАБИТЕ, РЕАГИРААТ АКТИВИСТИ

ЧИТАТЕЛИТЕ ВО ФРАНЦИЈА ГО ДОБИЈА НОВИОТ БРОЈ НА ВЕСНИКОТ КОЈ ИЗЛЕГУВА САМО ВО ПРЕСТАПНИТЕ ГОДИНИ

ТАМАРА ГРУЈЕСКА ЈА ОДРЖА ПРВАТА ПРОБА НА ДЕТСКАТА ЕВРОВИЗИЈА ВО НИЦА

ОМИЛЕНИОТ ФРАНЦУСКИ МАНАСТИР МОН-СЕН-МИШЕЛ СЛАВИ 1.000 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

ХОТЕЛ НА ФРАНЦУСКО-ШВАЈЦАРСКАТА ГРАНИЦА ОВОЗМОЖУВА ВО ИСТО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРЕСТОЈУВА ВО ДВЕТЕ ДРЖАВИ

ГАЛА ФРАНЦУСКА ВЕЧЕР ВО КИНО МИЛЕНИУМ СО ПРОЕКЦИЈА НА НАГРАДУВАНИОТ ФИЛМ „ИЗГУБЕНИ ИЛУЗИИ“

ВО ЗЕМЈАТА НА ВИНОТО ФРАНЦИЈА СЕ ОТВОРИ ПРВАТА ПРОДАВНИЦА ЗА БЕЗАЛКОХОЛНО ВИНО

ЗЛАТНА РИПКА ОД 30 КИЛОГРАМИ УЛОВЕНА ВО ФРАНЦУСКО ЕЗЕРО

СИТЕ ГОЛЕМИ ПАРКИРАЛИШТА ВО ФРАНЦИЈА ЌЕ МОРА ДА БИДАТ ПОКРИЕНИ СО СОЛАРНИ ПАНЕЛИ