Гана

Таг
2Вести

ПРОФЕСОРОТ ОД ГАНА КОЈ СТАНА ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА ДОБИ КОМПЈУТЕРИ И ОТИДЕ НА ОБУКА ВО СИНГАПУР

„МАЈКРОСОФТ“ ЌЕ МУ ОБЕЗБЕДИ КОМПЈУТЕР НА ПРОФЕСОРОТ ОД ГАНА КОЈ СТАНА ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА