„Ѓаволот носи Прада“

Таг
2Вести

ПОВТОРНО СЕ СРЕТНАА АКТЕРКИТЕ ОД „ЃАВОЛОТ НОСИ ПРАДА“, НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА НАГРАДИТЕ САГ

ЕЛТОН ЏОН ЌЕ КОМПОНИРА МУЗИКА ЗА БРОДВЕЈСКИОТ МЈУЗИКЛ „ЃАВОЛОТ НОСИ ПРАДА“