геј бракови

Таг
2Вести

ШВАЈЦАРИЈА Е 30. ЗЕМЈА НА СВЕТОТ КОЈА ГИ ОЗАКОНИ ГЕЈ БРАКОВИТЕ

ПРЕД 20 ГОДИНИ ВО ХОЛАНДИЈА СЕ СКЛУЧЕНИ ПРВИ ГЕЈ БРАКОВИ НА СВЕТОТ, ОТТОГАШ СЕ ЛЕГАЛИЗИРАНИ ВО УШТЕ 29 ЗЕМЈИ