гејмери

Таг
4Вести

ОСУМГОДИШНО МОМЧЕ СТАНА ПРОФЕСИОНАЛЕН ГЕЈМЕР, НО ЗАСЕГА НЕ СМЕЕ ДА ИГРА ЗА ПАРИ

ТРОЈЦА ОСНОВЦИ НАГРАДЕНИ ЗА НАЈДОБАР КОНЦЕПТ ЗА ВИДЕОИГРА НА ТЕМА ЖИВОТНА СРЕДИНА

ВИДЕОИГРИТЕ НЕ ВЛИЈААТ НА ДЕБЕЛЕЕЊЕТО, ВЕЛИ ГЕРМАНСКО-АВСТРИСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

ПАЗАРОТ НА ВИДЕОИГРИ СЕГА Е ПОГОЛЕМ ОД ВИДЕО И МУЗИЧКИОТ МАРКЕТ ЗАЕДНО