геометрија

Таг
3Вести

АМЕРИКАНСКИ УМЕТНИК СОЗДАВА ОГРОМНИ ДЕЛА СО ГРЕБЛО ШТО ИСЧЕЗНУВААТ СО ПРВАТА ПЛИМА

МАЛЕЗИСКИ КОЛАЧ ОТКРИВА СЛОЖЕНИ ГЕОМЕТРИСКИ ШАБЛОНИ ВО СЕКОЕ ПАРЧЕ

БРИТАНСКИ УМЕТНИК СОЗДАВА ОГРОМНИ ГЕОМЕТРИСКИ ПРЕЦИЗНИ ДИЗАЈНИ ОДЕЈЌИ ПО СНЕГ