Георги М. Унковски

Таг
3Вести

„НАЛЕПНИЦА“ НА ГЕОРГИ УНКОВСКИ СЕ КВАЛИФИКУВАШЕ ЗА НОМИНАЦИЈА ЗА ОСКАР ЗА КРАТОК ФИЛМ

„НАЛЕПНИЦА“ НА ГЕОРГИ М. УНКОВСКИ НАГРАДЕН ЗА НАЈДОБАР КРАТОК ФИЛМ ВО БРУКЛИН

КРАТОК ФИЛМ НА ГЕОРГИ М. УНКОВСКИ ИМА ПРЕМИЕРА НА САНДЕНС ЕДНА ГОДИНА ПО ТРИУМФОТ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“