Гете-институт

Таг
2Вести

ФЕСТИВАЛОТ НА ГЕРМАНСКИ ФИЛМОВИ ЗА ДЕЦА „БУФ“ ПО 7. ПАТ ВО КИНОТЕКАТА

УМЕТНИЧКИ ФИЛМОВИ И ПРЕДАВАЊЕ ВО МСУ ЗА СЛОБОДАТА НА ГРАДОВИТЕ ВО ЕВРОПА