ДА ГИ НАДМИНЕМЕ СТЕРЕОТИПИТЕ ЗА 8 МАРТ, ВЕЛАТ УЧЕНИЦИТЕ ОД ГИМНАЗИЈАТА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“