гитара

Таг
10Вести

НЕ СМЕ НАВИКНАТИ НА ТОЛКАВ АПЛАУЗ, РЕЧЕ ПЕЈАЧКАТА АГНИ АВШАР ЗА ОДЛИЧНИОТ КОНЦЕРТ НА МУХАМЕД ИБРАХИМИ

ТРИ ИНСТРУМЕНТИ ЌЕ СВИРИ МУХАМЕД ИБРАИМИ НА КОНЦЕРТОТ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА НА 6 НОЕМВРИ

ЗВУЦИТЕ НА КОРА И ГИТАРА ВЕЧЕРВА НА ОФФ-ФЕСТ

ГИТАРАТА НА КУРТ КОБЕЈН ОД „ЕМ-ТИ-ВИ АНПЛАГД“ ПРОДАДЕНА ЗА РЕКОРДНИ ШЕСТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ГИТАРАТА НА КУРТ КОБЕЈН ОД „ЕМ-ТИ-ВИ АНПЛАГД“ ЌЕ СЕ ПРОДАВА ЗА МИЛИОН ДОЛАРИ

ДЕЈВИД ГИЛМОР ОД „ПИНК ФЛОЈД“ СИ ГИ ПРОДАДЕ ГИТАРИТЕ ЗА ДА ЈА ПОМОГНЕ БОРБАТА ПРОТИВ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

„ХАРД РОК“ ГРАДИ ХОТЕЛ ВО ОБЛИК НА ГИТАРА – ЌЕ НУДИ ИСКУСТВО НА ЛАС ВЕГАС И БОРА БОРА

НОВАТА ГИТАРА НА „ФЕНДЕР“ ВО ИСТО ВРЕМЕ Е И АКУСТИЧНА И ЕЛЕКТРИЧНА

ЈАПОНКА Е НОВАТА СВЕТСКА ШАМПИОНКА ВО СВИРЕЊЕ ВОЗДУШНА ГИТАРА, ЗА НАГРАДА ДОБИ ВИСТИНСКА ГИТАРА

ГИТАРА НА БОБ ДИЛАН ПРОДАДЕНА ЗА ПОЛОВИНА МИЛИОН ДОЛАРИ