МАКЕДОНИЈА СО 350 УЧЕСНИЦИ ЌЕ ПРИДОНЕСЕ ВО НАЈГОЛЕМИОТ НАСТАН ЗА КРЕИРАЊЕ ВИДЕОИГРИ, „ГЛОБАЛ ГЕЈМ ЏЕМ“