глума

Таг
3Вести

ЌЕ ГЛУМАМ ДОДЕКА МЕ ДРЖАТ УМОТ И КОЛЕНАТА, ШТО ЌЕ ПРАВАМ ДОМА, ВЕЛИ ЈАН МЕККЕЛЕН

ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС ЌЕ ПАУЗИРА ОД ХОЛИВУД ЗА ДА СЕ БОРИ ПРОТИВ КОРУПЦИЈА

КОГА БИ ЗБОРУВАЛ ЗА НАЈДРАГИТЕ СЕЌАВАЊА ЗА МАКЕДОНИЈА, ТОА ЌЕ ЗАФАТИ ЕДНО ЦЕЛО ПОГЛАВЈЕ ВО КНИГА, ВЕЛИ ЛЕГЕНДАРНИОТ ГЛУМЕЦ ЖАРКО ЛАУШЕВИЌ