годишнина

Таг
11Вести

АМЕРИКАНЕЦ ПОСАДИЛ 1,2 МИЛИОНИ СОНЧОГЛЕДИ ЗА СОПРУГАТА ПО ПОВОД 50 ГОДИНИ БРАК

ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ОБЈАВАТ СИТЕ ОСУМ АЛБУМИ НА „ЕКАТАРИНА ВЕЛИКА“ ПО ПОВОД 40 ГОДИНИ ОД ДЕБИТО

ОБОЖАВАТЕЛИТЕ НА ЏИМ МОРИСОН ВО ПАРИЗ ОДБЕЛЕЖУВААТ 50 ГОДИНИ ОД НЕГОВАТА СМРТ

ПРЕД 20 ГОДИНИ ВО ХОЛАНДИЈА СЕ СКЛУЧЕНИ ПРВИ ГЕЈ БРАКОВИ НА СВЕТОТ, ОТТОГАШ СЕ ЛЕГАЛИЗИРАНИ ВО УШТЕ 29 ЗЕМЈИ

КРАЛИЦАТА И ПРИНЦОТ ФИЛИП ОДБЕЛЕЖУВААТ 73 ГОДИНИ БРАК ВО ИЗОЛАЦИЈА

КИНОТЕКАТА СО ПРЕМИЕРА НА ДВА ДОКУМЕНТАРЦИ ВО ЧЕСТ НА 57-ГОДИШНИНАТА ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС

МИКС НА СТАРОТО И НОВОТО – ВУДСТОК ОБЈАВИ КОЈ ЌЕ ПЕЕ НА 50-ГОДИШНИНАТА

СЕНДИ И ДЕНИ ЗАЕДНО ЗА 40-ГОДИШНИНАТА НА „БРИЛИЈАНТИН“